Under Armour обяви, че е ангажирана с осигуряването на почтително

...
 Under Armour обяви, че е ангажирана с осигуряването на почтително
Коментари Харесай

Без стриптийз клубове за служителите на Under Armour

 Under Armour разгласи, че е " ангажирана с обезпечаването на уважително и приобщаващо работно място, " откакто The Wall Street Journal (WSJ) осведоми, че компанията за спортна екипировка е спряла да покрива разноските на свои чиновници за визити на стриптийз клубове.
От изданието осведомиха, че преди ръководители и чиновници на Under Armour са водели сътрудници и спортисти на стриптийз клубове.

Според източници на WSJ, близки до компанията, от Under Armour постоянно са покривали разноските за тези визити.

По-рано през годината чиновници на Under Armour са получили имейл, с който се осведоми, че тази процедура към този момент не е разрешена, съгласно WSJ.

В изказване до CNBC от Under Armour оповестиха, че са се заели с тези изказвания и че ще продължат да обръщат внимание на неуместното държание на работното място:

" Обърнали сме внимание на тези съществени обвинявания от предишното и ще продължим да следим за държание на работното място, което нарушава нашата политика. Неуместното държание, което се опълчва на нашите полезности или нарушава нашите правила, е недопустимо и няма да бъде толерирано. Ангажирани сме с обезпечаването на уважително и приобщаващо работно място. "

Посещенията на стриптийз клубове, за които компанията е плащала, са били измежду практиките в Under Armour, които дамите чиновници на компанията намирали за унизителни, написа WSJ, базирайки се на разкази на над 10 някогашни и сегашни чиновници.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР